Concert pascal
MOPAN Suceava

Ochelarii de soare sunt un accesoriu important în orice anotimp, însă în zilele însorite sunt indispensabili. Ei nu doar ne completează perfect ținutele, ci ne protejează ochii de razele nocive ale soarelui.

Folosește-i atunci când ieși de la întuneric la lumină puternică. De exemplu după ce vizitezi o peșteră, ochelarii de soare îţi vor ajuta ochii să se adapteze mai repede la lumina puternică și vor elimina disconfortul.

Soarele ne dă o stare de bine și ne încarcă cu energie, însă, dacă nu ne protejăm pielea și ochii, el poate deveni dăunător. Poartă ochelari de soare de calitate pentru a arăta bine și a fi protejat în același timp. Iată cum alegi perechea potrivită:

  • Cumpără o marcă de încredere, nu neapărat scumpă, însă verifică să nu cumperi doar lentile frumos colorate. O marcă de calitate îți oferă protecție împotriva razelor UV( UVA și UVB). Alege gradul de protecție în funcție de anotimp și mediu. Dacă vei sta mai mult timp la soare, atunci alege cel mai mare grad de protecție.
  • Pentru concediul la mare, dacă vei petrece mai mult timp în apă, poți opta pentru o pereche de ochelari cu lentile polarizate. Aceștia sunt potriviți și pentru plimbările cu barca, vaporul sau pentru pescuit. Vei putea observa mult mai bine viața de sub apă și vor ajusta contrastul.
  • Forma ochelarilor este foarte importantă. Regula este să alegi o forma opusă formei feței tale. Probează și alege-o pe cea potrivită.
  • Ai grijă și la dimensiune. Dacă sunt prea mari, ochelarii îți vor aluneca pe nas, iar o dimensiune prea mică îți va strivi fața și nu îți va acoperi bine ochii, ceea ce va duce la reducerea protecției.  Dimensiunea potrivită îți va scoate în evidență trăsăturile.
  • Mizează pe modele clasice. Se potrivesc cu orice tip de haine și nu se vor demoda anul viitor. Poți investi în câteva perechi de ochelari de calitate pe care să îi poți purta mai mulți ani.

  • Alege culoarea lentilelor în funcție de utilitate.

Lentilele gri nu distorsionează culorile. Vei vedea culorile exact ca și fără ochelari, însă vor reduce din intensitatea luminii.

Lentilele maro ajustează contrastul și blochează lumina alb-albastră. Sunt potrivite în orice anotimp pentru activități sportive sau pentru o mai bună vizibilitate în apropierea apei. Cele roz și cele portocalii sunt bune pentru condus. Îmbunătățesc vizibilitatea drumului și oferă confort pentru o purtare îndelungată.

  • Cumpără produse de îngrijire corespunzătoare. Păstrează ochelarii de soare într-un toc special, cu o carcasă dură, pentru a evita deteriorarea mai ales când îi porți într-o geantă încăpătoare. Șterge-i cu soluții și cârpe speciale pentru a nu zgâria lentila.

Alege-ți modelul de ochelari de soare de dama preferat și bucură-te de confortul oferit.

Spor la cumpărături!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava