MOPAN Suceava

Ciufulit și cocoșat de vârstă, celebrul Al Pacino, acum în vârstă de 82 de ani, a înfruntat ploaia pentru a o vizita pe fosta sa iubită, Lucila Sola, în vârstă de 46 de ani, la casa ei din Beverly Hills. Paparazzi au fost pe fază și i-au fotografiat pe cei doi, scrie Dailymail, potrivit click.ro.

Legenda vie, în vârstă de 82 de ani, a fost văzută în timp ce vorbea sai mergea la braț cu fost sa iubită în vârstă de 46 de ani. La un moment dat acesta se îndreaptă spre o mașina, iar femeia îl susține de braț.

Relația de patru ani dintre Pacino și Sola s-a încheiat în 2015, iar întâlnirea dintre cei doi în ziua ploiasă are loc la trei ani după ce starul din Nașul s-a despărțit de o altă iubita, o relație ulterioară Lucilei Sola, Meital Dohan, în vârstă de 43 de ani, o actriță israeliană, mai notează sursa citată.

Al Pacino nu a fost niciodată căsătorit, dar s-a iubit cu femei ca Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan și Lyndall Hobbs.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/video-cum-arata-al-pacino-la-82-de-ani-surprins-2250670.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava