• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Alina Puşcaş debordează de energie, deşi cea de-a treia sarcină nu a fost deloc uşoră pentru ea. Vedeta Antena 1 a intrat în ultimul trimestrui, fiind gravidă în 8 luni, şi aşteaptă cu nerăbdare să-şi cunoască fetiţa. În tot acest timp, însă, prezentatoarea tv nu stă degeaba, notează click.ro.

Sprintenă şi vioaie, Alina nu a renunţat nici la pantofii cu toc. „Am o fetiţă lungană din ce arată ecografiile. Probabil că nici ea nu va depăşi 2.800 grame, aşa cum au avut şi ceilalţi doi copii. Eu în schimb nu ştiu câte kilograme am luat pentru că m-am cântărit la fiecare sarcină doar în ultima zi, la prima au fost vreo 13 kg, la a doua vreo 14 kg.”, a povestit Alina Puşcaş la Antena 1, conform sursei citate.

Sursa foto:www.facebook.com

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-arata-alina-puscas-insarcinata-33-de-saptamani-nu-stiu-cate-kilograme-am-luat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava