Concert pascal
MOPAN Suceava

În vârstă de 47 de ani, Andreea Marin a rămas o prezență grațioasă și elegantă într-un peisaj tot mai gri al showbiz-ului românesc. Celebră în primul rând pentru rolul de prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize”, vedeta a avut parte de câteva episoade inedite până s-a transformat într-o „zână”, notează click.ro.

Andreea Marin și-a început cariera la TVR Iași, la vârsta de 19 ani. Ulterior, ambițioasa brunetă s-a mutat la București, unde a ajuns să lucreze ca editor și prezentator al principalului jurnal de știri. Până să devină consacrată ca realizator și director de programe la emisiunea „Surprize surprize”, Andreea a colorat micul ecran printr-o apariție memorabilă alături de celebrul grup Divertis. Într-o scenetă delicioasă, tânăra de atunci poate fi văzută împreună cu unii dintre cei mai cunoscuți membri ai grupului, Cristian Grețcu și Silviu Petcu. În finalul momentului, Andreea Marin sfârșește în piscină, potricit sursei citate.

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-arata-andreea-marin-inainte-sa-devina-o-zana-2214014.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava