Concert pascal
MOPAN Suceava

O femeie din Bournemouth, Marea Britanie, susține că după ce și-a tuns părul scurt, oamenii o opresc pe stradă să o întrebe dacă este rudă cu regretata Prințesa Diana sau chiar vreo fiică „din flori” a acesteia, potrivit click.ro.

Sophie Eales, în vârstă de 24 de ani, a decis să își taie părul în 2021, iar de atunci spune că viața i s-a schimbat. „Voiam neapărat o schimbare. Mereu am avut părul lung, așa că m-am gândit într-o zi- de ce să nu încerc și altceva? Mi-am tuns așa de scurt părul deoarece inițial voiam niște trepte, iar de acolo lucrurile au evoluat și a ajuns la lungimea asta. Iar după când am început să ies din casă cu noua tunsoare…. Oamenii au început să mă întrebe dacă sunt fiica Prințesei Diana. Îmi spun că semăn mult cu ea, primesc foarte multă atenție pe marginea acestui subiect. Mereu le răspund că nu…Știu cine e mama.. Dar e un compliment oricum”, a declarat tânăra pentru sursa anterior menționată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/cum-arata-femeia-care-e-confundata-pe-strada-cu-408388.html#gal=UTE4VxysO9&gal_i=2&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava