MOPAN Suceava

Linda Evangelista, în vârstă de 57 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate modele ale tuturor timpurilor. O procedură cosmetică nereușită a desfigurat-o și a făcut-o să îi fie teamă să iasă pe stradă sau să privească în oglindă. Cu toate acestea, Linda este determinată să-și reia viața, iar recent a fost surprinsă pe străzile din New York City, notează click.ro.

După cinci ani în care a evitat să se expună public, Linda a rupt tăcerea și a vorbit, într-un interviu pentru People, despre trauma prin care a trecut. Mai mult decât atât, a acceptat să fie protagonista unui pictorial.

Un medic a diagnosticat-o cu PAH, un efect secundar rar al procedurii, care afecterază 1% dintre pacienţi. În unele cazuri, cum este cel al Lindei, zonele afectate nu mai pot trece cu liposucţie şi nu pot fi controlate prin diete sau sport. Vedeta povestea că pur și simplu ajunsese să se teamă să se întâlnească cu amicii sau cunoscuții pe stradă, mai scrie sursa citată.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cum-arata-linda-evangelista-acum-639627.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava