Concert pascal
MOPAN Suceava

La apogeul carierei, Michael Jackson era imaginea puterii și a sănătății, fiind capabil să execute mișcări complicate aparent fără să facă prea mare efort. În momentul morții sale, în iunie 2009, corpul său abia mai cântărea 50 de kilograme și era afectat de intervenții chirurgicale și de medicamente. Era atât de slăbit încât părea că starul muzicii pop suferise multă vreme în timpul vieții de anorexie, notează click.ro.

Documentele care au fost date publicității după autopsie au arătat însă că Michael Jackson, în vârstă de 50 de ani, nu avea în stomac în momentul decesului decât medicamente parțial dizolvate. Șoldurile, încheieturile și umerii cântărețului erau acoperiți de urme de injecții atribuite administrării de analgezice de către medicul său. Buzele lui Jackson erau tatuate cu roz, iar sprâncenele cu tuș negru. Partea superioară a frunții era colorată în așa fel încât să mascheze marginea perucii, mai notează sursa citată.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/cum-arata-michael-jackson-momentul-mortii-detalii-socante-de-la-autopsie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava