Concert pascal
MOPAN Suceava

Bianca Lăpuște, una dintre cele mai telegenice vedete TV, a renunțat la meseria de reporter PRO TV, pentru o viață în tihnă, unde rolurile de mamă și de soție primează. Soția lui Marius Moga a devenit însă vioara întâi la firma de producție a celebrului compozitor. Recent, a făcut spectacol pe Instagram cu o serie de fotografii în care a promovat frumusețea naturală, notează click.ro.

Pe 4 iulie vor împlini 7 ani de căsnicie, iar Bianca Lăpuște (27 de ani) și Marius Moga (39 de ani) sunt mai uniți ca niciodată. Petrec mult timp împreună și acasă, dar și la serviciu, căci Bianca este mână de fier la DeMoga Music, casa de producție a lui Marius. Încă din anul 2018 se ocupa de management și de organizarea taberelor de muzică pe care le făcea Marius, apoi a fost cooptată în strategia de promovare. „E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, povestește Bianca pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-arata-sotia-lui-marius-moga-fara-strop-de-machiaj-fiica-lor-crescut-si-e

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava