Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Lis, 43 ani, le-a închis gura cârcotașilor care nu le dădeau viață lungă împreună și îi este alături soțului ei, lui Viorel Lis (78 ani), trup și suflet, și la bine, dar mai ales la greu! Oana ține fruntea sus și trece prin necazuri cu încredere și credință în Dumnezeu, notează click.ro.

Fostul edil i-a transmis un mesaj lui Cristi Brancu, pentru emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, iar în cadrul show-ului au fost difuzate, în premieră, fotografii cu Viorel Lis. Oana a fost invitată la Prima TV și a adus imagini cu soțul ei, care nu se mai poate deplasa și stă cuminte și ascultător în patul lui de acasă.

Oana îl ajută să facă mișcare, câteva exerciții, îi dă să mănânce, îl bărbierește și are grijă de el. Soția lui Viorel Lis este o adevărată eroină, iar Viorel Lis este foarte bine îngrijit și nu arată așa rău cum se zvonea la un moment dat, ba din contră! „Culmea! Lasă ce zice lumea care nu mă cunoaște dar pe mine m-a surprins Viorel, că era surprins, că eu îl iubesc! Deci, după atâția ani, un bărbat are nevoie de confirmare…”, i-a povestit Oana Lis lui Cristi Brancu, atunci când a rememorat un episod în care Viorel Lis s-a aruncat în piscină pentru un live la TV, cei doi aflându-se undeva la mare, iar Oana, pentru că Lis nu mai ieșea din apă – a fost un moment în care și-a pierdut cunoștința – s-a aruncat după el să îl salveze!

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-arata-viorel-lis-dupa-lupta-cu-boala-prima-2208051.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava