MOPAN Suceava

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov şi-au oficializat relaţia prin intermediul unor postări romantice pe Instagram. Actriţa română şi tenismenul bulgar s-au cunoscut la filmările pentru o reclamă, scrie adevărul.ro.

Românca a fost alături de jucătorul bulgar la cele mai recente turnee şi inițial au postat imagini de la un pictorial incendiar, pe care ulterior le-au şters. Acum, cei doi și-au exprimat sentimentele pe rețelele de socializare, potrivit click.ro.

Mădălina Ghenea a distribuit un clip cu o pasăre care își menține echilibrul, în zbor, pe partenerul ei. A alăturat numele lui Grigor Dimitrov și a scris „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”. „Magia plutește în aer când sunt cu tine”, a fost replica lui Grigor Dimitrov.

Fost #3 ATP, Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”. Bulgarul a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger și nu puține au fost vocile care l-au catalogat, conform sursei citate, drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-au-ales-madalina-ghenea-si-grigor-dimitrov-sa-2269666.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava