Concert pascal
MOPAN Suceava

Brigitte şi Florin Pastramă se îndreaptă cu paşi repezi spre altar, dar până la nunta de duminică ( 7 iulie) mai au de pus la punct câteva detalii. Bruneta şi iubitul ei, pe care l-a cunoscut la emisiunea Ferma de la Pro Tv, nu au prea multe de organizat, totul fiind deja aranjat, altele fiind acum problemele pe care cei doi le mai au de stabilit. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi agitaţi prin oraş, cu doar câteva zile înainte de a face pasul cel mare.

Fotoreporterii Click! au surprins câteva imagini cu cei doi prin oraş într-o zi extrem de agitată. Mirii au făcut mai multe opriri pentru a definitiva ce mai au pe lista pentru petrecere. Deşi în mare parte de eveniment s-a ocupat o echipă calificată pentru a-i satisface gusturile exigente ale miresei, de dansul mirilor nu se pot ocupa decât protagoniştii. Aşadar, din programul aglomerat de dinainte de nuntă nu puteau lipsi şedinţele de coregrafie, unde cei doi şi-au coordanat mişcările în aşa fel încât să nu se calce pe picioare în lumina reflectoarelor.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-cum-au-fost-surprinsi-brigitte-si-florin-pastrama-inainte-de-nunta-de#slide_1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava