Concert pascal
MOPAN Suceava

Starea de alertă din România a încetat de miercuri, de la miezul nopții, iar măsurile restrictive au fost eliminate, după cum a anunțat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Astfel, masca de protecție nu mai este obligatorie, nici în spațiile interioare, nici în exterior.

Vedetele noastre au fost entuziasmate de această ridicare a restricțiilor, însă li s-a părut ciudat că nu-și mai acoperă fața cu masca de protecție, potrivit click.ro.

Soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, și-a amuzat fanii de pe Instagram cu reacția lui. „Cum vi se par aceste măsuri și restricții scoase? Am fost în mall și am fost fără mască, am încercat adică, și m-am simțit în fundul gol”, a povestit Tavi Clonda, conform sursei citate.

Maria Constantin a fost și ea uimită de faptul că s-au ridicat toate restricțiile atât de brusc, însă a spus că simte o libertate de care a dus lipsă. „Simțeam că mă asfixiez, că nu am aer. Am purtat mască acolo unde a fost necesar, în mall, în insituțiile statului, ne-am conformat cât s-a putut. Mai rău a fost când purtam machiaj, pentru că mai rămânea pe mască”, a spus frumoasa artistă, potrivit aceleiași surse.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-au-trait-vedetele-renuntarea-la-masca-m-am-412769.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava