MOPAN Suceava

Irinel Columbeanu face dezvăluiri despre întâmplări din viața sa: cum a decurs prima întâlnire cu Monica Gabor și cum a ajuns chiar în acea seară în vila de la Izvorani.

Cândva milionar în euro, Irinel Columbeanu a ajuns un om de rând, însă care a reușit să se schimbe total din punct de vedere emoțional. A înțeles că banii sunt și nu sunt, iar cele mai importante lucuri sunt iubirea și familia. Acum, el stă singur în București, după ce a pierdut averea, casa de la Izvorani, iar Irina a plecat la mama sa în America, notează click.ro.

Irinel Columbeanu a lansat cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, cu care a făcut furori prin dezvăluirile făcute, iar acum urmează să publice ce-a de doua carte – ”Apofenia”, care va conține detalii senzaționale din viața cu Monica Gabor.

Fostul om de afaceri a mărturisit în cartea sa despre cum a decurs prima întâlnire cu fosta soție, care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a văzut-o, dar și cum a reușit să o aducă fix în acea zi în vila de la Izvorani. „Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, povestește Irinel Columbeanu, scrie impact.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-era-imbracata-monica-gabor-prima-data-cand-a-409619.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava