Un studiu recent al Hardvard Medical School pe un eșantion de 67.000 de studenți din peste 100 de instituții de învățământ arată că 1 din 5 studenți sunt afectați de stresul pe care îl provoacă mediul academic. Factori precum temele pentru acasă, viața socială, presiunea parentală percepută, aplicațiile la universitate și încărcătura nesfârșită de muncă generează stres, stres pe care tinerii nu reușesc să îl stăpânească.

„Universitățile și membrii familiei care trimit studenții la facultate trebuie să își amintească că aceasta este o fază a vieții în care tinerii se confruntă cu așteptări de la noi relații și situații de viață, care sunt stresante”, a declarat Cindy Liu, asistent HMS. profesor de pediatrie la Brigham and Women’s Hospital.

Webinarul gratuit E totul haos. Ce fac cu viitorul meu? din 25 noiembrie abordează toate aceste probleme. Timp de 90 de minute, participanții își vor descoperi punctele forte și direcțiile de viitor în ultima întâlnire din seria de webinarii Eduspace. Participanții se pot înscrie online, completând formularul de înscriere.

„Studenții au nevoie azi de competențe precum responsabilitate, comunicare sau adaptabilitate. Aceste competențe se dezvoltă în timp, iar pe parcursul webinarului vom face primii pași în această direcție. Este esențial ca tinerii să își dezvolte toate competențele de care este nevoie” declară Mădălina Hodorog, trainerul Reimagine Education ce va susține evenimentul online în 25 noiembrie.

Motivația, echilibrul și buna organizare sunt printre cele mai bune modalități prin care putem să facem ordine în toată dezordinea vieții academice. „Secretul este dorința de a face cat mai mult. Sunt curioasă și caut cât mai mult să profit de energia vârstei de 20 de ani. Mă motivez foarte mult și din online, întrucât noi suntem capabili să ne construim universul personal în online.” declară unul din tinerii participanți la webinariile Eduspace.

Responsabilitatea, autocunoașterea și time-management-ul cât mai bun sunt ustensilele necesare oricărui elev satu student care plănuiesc să devină cea mai bună versiune a sa, profitând și bucurându-se în același timp de perioada studenției. De aceea, webinarul gratuit  „E totul haos. Ce fac cu viitorul meu?” vine în ajutorul tău.

JOI, 25 NOIEMBRIE, DE LA ORA 19, tinerii descoperă:

  • cum să își descopere punctele forte
  • cum să facă ordine în haos
  • ce direcții de viitor există pentru ei

Înscrierea la eveniment se face completând formularul disponibil pe pagina Eduspace : https://www.madalinahodorog.ro/eduspace

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava