Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimii şase ani, Costi Ioniţa (41 de ani) s-a schimbat enorm. Nu doar stilul muzical, ci şi viaţa sa, căci practică yoga, este vegetarian convins, iar de ceva timp practică şi numerologia, având diplomă în domeniu. Profesor i-a fost Anatol Basarab, iar sâmbăta aceasta va fi prezent la Primul Congres al Numerologilor din România, potrivit click.ro.

Costi s-a iniţiat în acest domeniu cu celebrul Anatol Basarab, iar acesta a povestit în exclusivitate pentru Click! la ce îl ajută pe elevul său astfel de informaţii. ”Costi Ioniţă a absolvit un curs de numerologie în urmă cu câţiva ani şi are diplomă. Nu e maestru numerolog, el foloseşte informaţia în interes propriu. Tot ce a învăţat, foloseşte în meseria lui. El poate să îşi programeze concertele, întâlnirile în anumite date favorabile. Notele muzicale pot fi transformate în numere, iar el poate să îşi dea seama dacă va fi sau nu o melodie de succes.”

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-cum-isi-aranjeaza-costi-ionita-viata-functie-de-numerologie-solistul-s-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava