Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedetele noastre scot bani frumoşi de pe urma conturilor de socializare, dincolo de profesia lor de bază. Pe lângă concerte şi emisiuni tv, Inna şi Andra au o comunitate mare de fani, care se traduce şi în câştiguri. Starcom România a realizat prin intermediul Social Media Stars Index, topul celor mai urmărite conturi în social media din sfera de divertisment, iar după cele două cântăreţe se situează Adelina Pestriţu, potrivit click.ro.

Topul analizează prezența celor mai urmărite conturi pe cele trei mari platforme din online – Facebook, Instagram și Youtube – dar și anvergura canalului și engagement-ul (n.r. interacţiunea cu pagina) comunităților fiecărui cont. Astfel, în top 10 cele mai urmărite conturi în luna decembrie îi găsim pe Inna, Andra Măruță, Adelina Pestrițu, Andreea Bălan, Selly, Smiley, Flick Domnul Rimă, Mircea Bravo, MaxINFINITE și Andrei Zbir, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-isi-impart-inna-andra-si-adelina-pestritu-banii-si-fanii-de-pe-instagram-topul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava