Concert pascal
MOPAN Suceava

La cei 36 de ani ai săi, Denise Rifai este o femeie invidiată și admirată. Are o carieră de succes, iar admiratorii o vânează la toate colțurile. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D are un stil de viață destul de strict, de la care nu se abate deloc.

Pentru că este extrem de stilată și are o siluetă pe care o afișează cu mândrie, Click! i-a aflat secretele vedetei Kanal D, aflând totodată și ce invitat își dorește cu ardoare pe scaunul de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Ești superbă, într-o formă de invidiat! Cum te menții?

Denise Rifai: Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent și aleg  să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.

Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald.

Noi suntem și femei, evit și produsele lactate pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr.

Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic. Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă. Pe lângă alimentație, pentru că aici trebuie să punem noi lacăt la gură, când pot și cum pot fac sport, îmi place și psihic și fizic, ajută și fizic foarte tare, îți mai crează spațiu să mai poți mânca ceva.

Dacă ai poftă de ceva anume, nu mai „scapi” la nimic, cartofi prăjiți?

La pepene roșu! Nu există la mine cartofi, sunt foarte strictă, nu glumesc! Nu există! O femeie se poate învață și dezvăța de niște alimente. Nu există!

Există vreun invitat pe care ți-l dorești și nu l-ai avut până acum la emisiune?

Da! Președintele Klaus Iohannis! Și, sincer, de fapt și la urma urmei mi-aș dori să fac „40 de întrebări” cu soția președintelui, cu Carmen Iohannis. Pentru că mie mi se pare o tipă foarte puternică, o femeie așa cum trebuie să fim multe dintre noi. Cu Carmen Iohannis de fapt aș vrea și după aceea și cu domnul președinte!

Citește INTERVIUL complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/cum-isi-mentine-silueta-denise-rifai-ce-invitat-1667423.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava