• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

E clar cine este şefa în vila lui Ilie Năstase! După ce a fost înşelată de soţ cu Cici din Piteşti, Brigitte Sfăt nu s-a grăbit să bage divorţ, aşa cum ar fi făcut orice femeie rănită, ci s-a răzbunat în stil propriu. Mai precis, bruneta a preluat afacerile familiei şi-şi deschide încă una pe numele ei, potrivit click.ro.

Doamna Năstase a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce intra într-o vilă din zona Pipera. Iniţial, afişul cu “închiriem vilă” te putea duce cu gândul la faptul că aceasta vrea să-l părăsească pe soţ şi să se mute cu chirire, însă bruneta a elucidat misterul: “De ce să închiriez când am un apartament de 165 de mp pe Nordului?! M-am văzut acolo cu cineva pentru un proiect magazin online cu haine. Este afacerea mea, îl voi deschide în ianuarie şi vom avea cele mai în vogă produse, de la mărci celebre precum Chanel, Prada sau Dior. Astăzi (n.r.: miercuri) am făcut o şedinţă foto, dar nu vă spun mai multe, e surpriză!”, a declarat Brigitte, pentru Click!

http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-isi-pregateste-sotia-lui-ilie-nastase-divortul-brigitte-pus-piciorul-prag

Cum își pregătește soţia lui Ilie Năstase divorțul! Brigitte a pus piciorul în prag, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava