• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Oana Roman i-a luat apărarea lui Dan Bittman după un scandal în care a fost implicat din cauza unui onorariu primit pentru un concert și o prezentare a unui eveniment în București. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a încercat să explice faptul că artistul nu a fost deloc vinovat în tot ce s-a întâmplat, notează click.ro.

„De câteva zile încoace Dan Bittman Official e pus la zidul infamiei . Nu zic ca n-a greșit. A gresit cand a răspuns aiurea pe Facebook. Altfel, mai sunt alți zeci de mari artiști care de ani de zile cântă sau prezintă concerte ale primăriilor. Și asta de zeci de ani. Și ei mulțumesc celor care i-au invitat , si ei încasează sume mari. Greșesc cu ceva ? Eu zic că nu. Eu zic că dacă cer bani mulți și îi si primesc greșeala nu e a lor. Ei își fac treaba . Ce a făcut Bittman fac mulți artiști în toata țara și în toate sectoarele din bucurești. Doar că dintr-un motiv pe care nu îl înțeleg li s-a cășunat oamenilor doar pe el.”, a spus Oana Roman, conform sursei citate,

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-l-aparat-oana-roman-pe-dan-bittman-dupa-scandalul-care-fost-implicat-artistul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava