MOPAN Suceava

Adela Popescu a revenit la emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV, dar asta nu i-a adus linişte prospetei mămici. Blonda a născut în urmă cu trei luni şi a decis că vrea să se întoarcă la televizor. Deşi, actriţa are o mulţime de fani care o susţin, au existat şi voci care au pus-o la zid şi au criticat-o că şi-a „părăsit” copilul, potrivit click.ro.

„Sunt întrebată mai des decât mi-aş dori, dar mai rar decât mi-aş fi imaginat, «cum naiba alăptez dacă m-am întors la treabă»- varianta light, sau «cum naiba m-am întors la muncă şi mi-am lăsat copil de două luni de izbelişte»- varianta hard. Am renunţat la câteva proiecte, la concertele cu Dj Project, la turneul de teatru, etc, vrând totuşi să mă protejez cât pot de mult. Am hotărât totuşi să rămân la «Vorbeşte Lumea». Aşa că din luna a treia până într-a opta, zi de zi am venit la muncă.”, a notat actriţa pe blogul ei, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-le-raspunde-adela-popescu-celor-care-o-acuza-ca-si-lasat-copilul-de-izbeliste

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava