• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

De cel puțin doi ani de zile Delia domină topurile muzicale românești . aproape tot ce scoate devine hit în câteva zile, iar primul ei show individual, din primăvară, de la Sala Palatului din București, a întrecut orice așteptări. Era firesc să apară și contestatarii, artista fiind considerată, nu o dată, vulgară, notează click.ro.

Artista a explicat ce se întâmplă pe scenă, în contextul unui concert live. ”E vulgar să trăiești ce cânți? În live, gesturile vin natural… nu suntem roboței.”

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-le-raspunde-delia-celor-care-o-acuza-de-gesturi-vulgare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava