Concert pascal
MOPAN Suceava

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a fost de-a lungul timpului ținta unor glume cu mai mult sau mai puțin umor, legate în special de repertoriul său muzical, de numele de scenă ales sau chiar de vestimentația cu care artistul alege să se afișeze la concerte și nu numai, notează click.ro.

De multe dintre glumele cu el se amuză chiar și artistul, care a încetat să se mai mire de inventivitatea creatorilor acestora, însă la cele exagerate își ridică anumite semne de întrebare, simțul lui al umorului având totuși, asemeni fiecăruia dintre noi, o limită. „Au trecut mulți ani și m-am obișnuit să fiu cel care împodobește toți brazii României. Glumele cu bun simț le gust, mă amuz la majoritatea celor ce mă au ca model. Sigur însă că ce-i prea mult strică. Mă irită umorul grobian și exagerările. Nu mă iau nici măcar eu într-o seriozitate extremă, dar uneori e bine să glumim în limitele educației, fără răutăți și glume ieftine. Există o anumită balanță pentru care militez”, a explicat Fuego pentru libertatea.ro, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-priveste-fuego-glumele-nesarate-despre-el-ma-irita-umorul-exagerat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava