Concert pascal
MOPAN Suceava

După nominalizările de marți seară din cadrul competiției „Exatlon”, s-a iscat o ceartă puternică în echipa „Faimoșilor”. Fiind unul dintre cei trei concurenți propuși spre eliminare, Diana Belbiță s-a simțit trădată și nemulțumită, mai ales dacă luăm în considerare ce relație strânsă avea la începutul competiției cu Giani Kiriță, care îi era mereu alături și o încuraja în timpul probelor, notează click.ro.

În decursul emisiunii de miercuri, moderatorul emisiunii, Cosmin Cernat, a dorit să evidențieze faptul că relația dintre Giani și Diana s-a schimbat drastic pe fondul acestor neînțelegeri. Diana a răspuns că într-adevăr, nu este de acord cu părerea colegului ei despre activitatea sa din cadrul concursului și că nu a mai vorbit aproape deloc cu acesta de la incidentul în care s-au contrazis. Giani îi replicase dur în ediția de ieri, că și-a meritat nominalizarea, fiind cea care aduce cele mai puține puncte pentru echipă, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-s-stricat-relatia-dintre-giani-kirita-si-diana-belbita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava