Brigitte Sfăt s-a dezlănţuit în urmă cu doar câteva zile atunci când a mers să-şi confrunte rivala. Turbată de furie, bruneta nu a mai ţinut cont de nimic şi a tunat şi a fulgerat, pe stradă, sub ochii curioşi ai trecătorilor. Deşi este o femeie credincioasă, soţia lui Ilie Năstase i-a spus femeii despre care crede că i-a stricat căsnicia că este o „curvă”, potrivit click.ro.

Pusă la zid, pe Facebook, după ieşirea pe care unii au catalogat-o nepotrivită, soţia tenismenului a încercat să-şi spele păcatele şi a publicat următorul mesaj. „Dacă Biblia- Cuvântul Domnului foloseşte în nenumărate rânduri (exemplu Iosua 2:1-6 ) cuvântul curvă, eu nu consider că am înjurat-o pe Cecilia, ci doar am numit-o după faptele ei, aşa cum şi Cartea Sfântă numeşte femeile cu fapte asemenea ei, cu acest cuvânt”< a scris Brigitte pe Facebook după ce a fost crticată de cei care au văzut-o în plină acţiune folosind cuvinte dure, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-se-apara-brigitte-dupa-ce-facut-o-cu-ou-si-cu-otet-pe-amanta-lui-ilie-nastase

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava