Brigitte Sfăt s-a dezlănţuit în urmă cu doar câteva zile atunci când a mers să-şi confrunte rivala. Turbată de furie, bruneta nu a mai ţinut cont de nimic şi a tunat şi a fulgerat, pe stradă, sub ochii curioşi ai trecătorilor. Deşi este o femeie credincioasă, soţia lui Ilie Năstase i-a spus femeii despre care crede că i-a stricat căsnicia că este o „curvă”, potrivit click.ro.

Pusă la zid, pe Facebook, după ieşirea pe care unii au catalogat-o nepotrivită, soţia tenismenului a încercat să-şi spele păcatele şi a publicat următorul mesaj. „Dacă Biblia- Cuvântul Domnului foloseşte în nenumărate rânduri (exemplu Iosua 2:1-6 ) cuvântul curvă, eu nu consider că am înjurat-o pe Cecilia, ci doar am numit-o după faptele ei, aşa cum şi Cartea Sfântă numeşte femeile cu fapte asemenea ei, cu acest cuvânt”< a scris Brigitte pe Facebook după ce a fost crticată de cei care au văzut-o în plină acţiune folosind cuvinte dure, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-se-apara-brigitte-dupa-ce-facut-o-cu-ou-si-cu-otet-pe-amanta-lui-ilie-nastase

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Sarbatori Fericite
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava