• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se află în Las Vegas, unde au început deja pregătirile pentru Halloween, sărbătoare foarte populară în America şi care va avea loc în acest weekend, pe 31 octombrie, conform click.ro.

Anamaria Prodan a publicat mai multe imagini pe un site de socializare cu băiatul ei, Laurenţiu junior, care a scobit un dovleac special pentru Halloween. Fericit nevoie mare, micuţul a scos seminţele dovleacului, l-a curăţat şi i-a făcut ochi, nas şi gură pentru ca, în seara de 31 octombrie, să îi transforme în lanternă, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-se-pregateste-anamaria-prodan-de-halloween

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava