• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Simona Halep a fost eliminată, în sferturile de finală de la Stuttgart, de americanca Coco Wandewege, românca acuzând o oboseală peste care nu a putut trece, scrie click.ro.

Odată eliminată din turneul care dă startul competițiilor pe zgură, suprafața favorită de joc a Simonei, liderul WTA pare că și-a revenit din oboseala despre care tot spunea că ar suferi și, zilele trecute, a decis că este timpul să se relaxeze puțin. Iar asta în ciuda faptului că distracția pe care a avut-o alături de amica ei, artista Irina Antonie, ar fi putut să o coste o accidentare. Mai exact, cele două au ieșit la o plimbare, în parc, cu rolele, iar din postările făcute pe conturile lor de socializare, pare să s-au amuzat copios în timpul plimbării pe patine, notează sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-se-relaxeaza-simona-halep-dupa-ce-fost-eliminata-de-la-stuttgart

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava