Concert pascal
MOPAN Suceava

Adela Popescu se simte puțin mai bine după ce două zile s-a confruntat cu simptome destul de grave, din cauza noului coronvirus. Vedeta Pro TV s-a autoizolat împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan și cu cel de-al treilea băiețel, Adrian. Poartă mască prin casă ca să nu infecteze bebelușul și ține non stop legătura medicii, în caz că simptomele se agravează, potrivit click.ro.

„Am avut primele două zile în care mi-a fost foarte rău! Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are nici un simptom. Doar afară din curte o dau jos. Ieri, m-am simțit mai bine. Azi parcă mă mai încearcă ceva, adică simt că virusul e încă pe acolo. Ceilalți doi băieți sunt la bunici, ei sunt negativi amândoi. La mine îngrijorarea încă există! Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stre de paranoia!”, a declarat Adela Popescu, intrând în direct, la „Vorbește lumea”, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adela-popescu-noutati-despre-starea-de-sanatate-doua-zile-mi-fost-rau-de-tot-am

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava