• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Câștigătoarea sezonului patru iUmor a mărturisit că a fost fericită că a câștigat acest sezon. Faptul că l-a sărutat pe Mihai Bendeac, a făcut-o să devină cunoscută, ba, mai mult, Ana-Maria a adăugat și o glumă despre acest lucru în momentul ei din finală, potrivit click.ro.

“Am fost mulţumită, dar mă aşteptam să fie primit mult mai bine. Ideea e că înainte să intru pe scenă, eu am intrat ultima… Am stat multe ore, înainte să intru la filmare, mi-a fost extrem de rău fizic. Cel mai greu mi-a fost când m-a întrerupt Cheloo, nu mă aşteptam. Exact, au fost câteva secunde în care m-am blocat. Am tras cinci finaluri de emisiune, da. Păi, pentru mine era a doua oară când mă bucuram fals – ai speranţa aia că o să fii tu… ”, a declarat câştigătoarea sezonului patru de la iUmor pentru Antena Stars, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-se-simte-ana-maria-calita-dupa-ce-castigat-iumor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava