MOPAN Suceava

Regina Elisabeta a Marii Britanii a adus un omagiu subtil poporului Ucrainei, care se confruntă cu tragedia invaziei trupelor ruse.

Regina Elisabeta a avut o întrunire, azi-dimineață, cu prim-ministrul canadian Justin Trudeau la Castelul Windsor, întâlnire fiind prima apariție a suveranei după ce s-a recuperat de Covid.
În imaginile din cadrul întrunirii oficiale de la Palatul Windsor, publicul a putut remarca că pe măsuța aflată în biroul Reginei Elisabeta se aflau câteva dintre fotografiile personale, precum și un frumos buchet mare de flori care erau în culorile drapelului ucrainean, albastru și galben, notează click.ro.

Având în vedere că în timpul unie întâlniri oficiale, Casa Regală nu afișează niciun detaliu la întâmplare, florile în culorile drapelului ucrainean au fost interpretate drept un semn clar prin care Regina Elisabeta a Marii Britanii își exprimă susținerea față de poporul ucrainean.

Săptămâna trecută, Regina a făcut o donație pentru Ucraina în cadrul unei strângeri de fonduri a Comitetului de Urgență în caz de Dezastre.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/regina-elisabeta-sustine-ucraina-412581.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava