Odată cu venirea toamnei, Radu Vâlcan a decis să apeleze la o schimbare de look. Soția și copiii acestuia nu au fost anunțați însă, iar, odată puși în față cu faptul împlinit, au avut o reacție neașteptată pentru prezentatorul TV, care probabil aștepta complimente în legătură cu noua sa înfățișare, notează click.ro.

„Soțul meu s-a trezit devreme în această dimineață, dar nu pentru a-mi cumpăra flori, nu pentru a-mi face cafeaua, nu pentru a-mi pregăti un mic-dejun copios așa cum mi-aș fi dorit într-o zi de duminică. El s-a trezit atât de devreme pentru că și-a dorit să ne surprindă pe mine și pe copii. Ei când l-au văzut au început să plângă, eu m-am speriat și am crezut că trăiesc un coșmar. Dragii mei, m-am trezit și am dat cu ochii de el.”, a scris Adela Popescu, într-o notă amuzantă, pe contul său de Instagram. „Le-ai marcat copilăria!”, a mai spus Adela în glumă, conform sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-si-speriat-radu-valcan-familia-copiii-au-inceput-sa-planga

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava