Concert pascal
MOPAN Suceava

Odată cu venirea toamnei, Radu Vâlcan a decis să apeleze la o schimbare de look. Soția și copiii acestuia nu au fost anunțați însă, iar, odată puși în față cu faptul împlinit, au avut o reacție neașteptată pentru prezentatorul TV, care probabil aștepta complimente în legătură cu noua sa înfățișare, notează click.ro.

„Soțul meu s-a trezit devreme în această dimineață, dar nu pentru a-mi cumpăra flori, nu pentru a-mi face cafeaua, nu pentru a-mi pregăti un mic-dejun copios așa cum mi-aș fi dorit într-o zi de duminică. El s-a trezit atât de devreme pentru că și-a dorit să ne surprindă pe mine și pe copii. Ei când l-au văzut au început să plângă, eu m-am speriat și am crezut că trăiesc un coșmar. Dragii mei, m-am trezit și am dat cu ochii de el.”, a scris Adela Popescu, într-o notă amuzantă, pe contul său de Instagram. „Le-ai marcat copilăria!”, a mai spus Adela în glumă, conform sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-si-speriat-radu-valcan-familia-copiii-au-inceput-sa-planga

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava