MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava Ion Lungu  a prezentat în cadrul unei conferințe presă proiectul viitoarei zone de agrement care va fi amenajată în Parcul Șipote. El a subliniat că pentru Parcul Șipote, care se întinde pe 43 de hectare, la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est va fi depus un proiect în valoare de 3,7 milioane de euro, pentru înființarea zonei de agrement. Lungu a precizat că pe 10% din suprafață vor fi construcții ușoare.

Ion Lungu a dat asigurări că nu se va schimba destinația terenului unde vor exista un foișor cu puncte de belvedere, alei, piste de biciclete, coșuri de gunoi, bănci, un amfiteatru, un loc de joacă pentru copii și terase sezoniere. De asemenea, va fi instalat un sistem de iluminat modern. În etapa a II-a va fi construit un funicular, pentru parcurgerea traseului de la baza parcului Șipote până pe platoul Cetății de Scaun. În ceea ce privește Păduricea Zamca, într-o primă fază, acolo vor fi amenajate piste de biciclete.

Cum va arăta Parcul Șipote din Suceava după amenajare. Amfiteatru, foișor cu puncte de belvedere, locuri de joacă, terase și funicular spre Cetate, 5.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava