Concert pascal
MOPAN Suceava

Cel mai important eveniment din lumea fotbalului vine cu mii de surprize la Shopping City Suceava!

În perioada 13 iunie–13  iulie 2014, Shopping City Suceava în parteneriat cu hypermarketul Carrefour derulează campania„Cumpără, înscrie și câștigă!” în cadrul căreia iubitorii de sport și cumpărători vor fi răsplătiți cu peste 2000 de premii instant, constând în doze de bere sau de suc, pungi de alune și mingi de fotbal.

In fiecare vineri, sâmbătă și duminică, pe toată durata campaniei, fotbalul și distracția le vor aduce premii instant cliențiilor care au făcut cumpărături de minimum 100 de lei pe un singur bon de casă, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava.

Zilnic, vor fi puse în joc 70 x doze de bere sau suc, 70 x pungi de alune și 10 mingi de fotbal, pe care participanții le vor putea câștiga dacă vor înscrie la poartă și vor marca unul dintre premiile puse în joc. După validarea bonului de cumpărături la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Leonardo, fiecare client are dreptul să-și încerce norocul de trei ori la poarta cu premii.

Prin campania „Cumpără, înscrie și câștigă!”, Shopping City Suceava te invită la mai mult shopping, mai mult fotbal și mai multe premii.

Shopping City Suceava face parte din portofoliul fondului britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF), unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail și centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud- Est, totalizând peste 340.000 mp. Deschis în aprilie 2008, Shopping City Suceava este primul parc de retail din judeţ. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste  46.000 mp Shopping City Suceava  reuneşte peste 90 de magazine de renume naţional şi internaţional, printre care hypermarket-ul Carrefour, Mobexpert, Media Galaxy, Baumax şi NewYorker. Shopping City Suceava este situat la 5 minute de centrul oraşului şi dispune de 1.300 de locuri de parcare. Alături de Shopping City Suceava, portofoliul rgo Real Estate Opportunities Fund (AREOF)  din România  include Shopping City Sibiu, Era Shopping Park Oradea şi Era Shopping Park Iaşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava