Un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Cuza Vodă, din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 21 ani din comuna Ipotești.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a cconstatat faptul că, bărbatul de 21 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional.
Întrucât autoturismul avea polița RCA obligatorie expirată din data de 14.02.2021, s-a procedat la sancționarea contravențională a conducătorului auto, iar ca măsură tehnico-administrativă s-a reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului, precum și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava