MOPAN Suceava

O patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit luni noapte pentru control pe raza localităţii autoturismul condus de un bărbat de 22 de ani din comuna Ipoteşti.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-a recoltat o probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorul auto a prezentat documentele autoturismului, ocazie cu care poliţiştii au constatat faptul că, ITP-ul figurează expirat din data de 07.02.2021 iar asigurarea RCA este expirată din data de 04.06.2021, motiv pentru care acesta afost sancţionat contravenţional, fiind reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 22 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava