Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, poligonul de la Solca a găzduit cea de-a IX-a ediţie a Cupei „Comando” la tir sportiv. La competiţia organizată de clubul Comando Solca în colaborare cu Direcţia pentru Sport şi Tineret Suceava au participat 40 de sportivi de judeţul Suceava, printre trăgători numărându-se şi primarii din Breaza, Gheorghe Lesenciuc şi Botoşana, Ioan Gheaţă.

Au fost mai multe runde de trageri pentru sportivi, fete, juniori şi invitaţi pe distanţa de 50 de metri din poziţia culcat nerezemat cu puşcă de calibru redus.

În întrecerea sportivilor cel mai bun punctaj a fost realizat de Iulian Moloci, el fiind urmat în clasamentul final de Adrian Ancuţa, pe locul al treilea clasându-se la egalitate Mircea Poienariu şi Marcel Paşcovici. Cei care au urcat pe podiumul de premiere au fost recompensaţi de organizatori şi sponsorii Tudor Sorea şi Cosmin Flutur cu diplome, medalii şi premii.
„Pentru sportivii noştri a fost un bun prilej pentru a-şi verifica forţele înainte de Cupa României şi Campionatele Naţionale de seniori şi juniori care vor avea loc în această lună. Pentru invitaţi a fost ca de obicei o ocazie deosebită de destindere şi petrecere relaxată a timpului liber” a declarat profesorul Ştefan Buiucliu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava