Concert pascal
MOPAN Suceava

Azi, sala de atletism a Clubului Sportiv Municipal Suceava din complexul sportiv ”Areni” va fi gazda primei competiţii din anul 2019, mai exact ”Cupa de Iarnă”, un concurs organizat de Asociaţia Judeţeană de Atletism, în parteneriat cu Direcţia Judeţeana pentru Sport şi Tineret şi Clubul Sportiv Municipal Suceava. Concursul se adresează în special copiilor şi juniorilor ce practică atletismul şi care se pregătesc pentru Campionatele Naţionale de sală, ce vor începe în luna februarie.

La Cupa de Iarnă vor fi prezenţi atleţi din cinci judeţe din nordul Moldovei, care se vor întrece în 12 probe: 50 metri, 60 metri, 200 metri, 400 metri, 800 metri, 1.500 metri, 3.000 metri, aruncarea mingii de oină, săritura în lungime, 3 kilometri marş, 5 kilometri marş şi ştafeta de 4×200 de metri.

„Ne aşteptăm la o întrecere disputată, mai ales că pe lângă atleţii din judeţul Suceava vor concura în sala Areni şi sportivi din Neamţ, Botoşani, Bacău şi Iaşi. Vor fi premiaţi primii trei clasaţi la fiecare probă în parte, Cupa de Iarna urmând să intre în posesia clubului ai cărui concurenţi au per total cele mai bune rezultate”, a declarat antrenorul Silviu Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava