MOPAN Suceava

Sezonul atletic 2019 va începe pentru sportivii suceveni pe data de 26 ianuarie, atunci când sala de atletism a Complexului „Areni” va găzdui competiţia intitulată Cupa de Iarnă. Întrecerea este destinată copiilor şi juniorilor, fiind un bun prilej de verificare a pregătirii înaintea campionatelor naţionale, care vor începe în luna februarie. Nu mai puţin de 12 probe se vor afla pe tabloul de concurs: 50 metri, 60 metri, 200 metri, 400 metri, 800 metri, 1500 metri, 3000 metri, aruncarea mingii de oină, săritura în lungime, 3 kilometri marş, 5 kilometri marş şi ştafeta de 4×200 de metri.

„Ne aşteptăm la întrecere disputată, mai ales că, pe lângă atleţii din judeţul Suceava, vor concura în sala Areni şi sportivi din Neamţ, Botoşani, Bacău şi Iaşi. Vor fi premiaţi primii trei clasaţi la fiecare probă în parte, Cupa de Iarnă urmând să intre în posesia clubului ai cărui concurenţi au produs per total cele mai bune rezultate”, a declarat antrenorul Silviu Casandra.

Competiţia este organizată de Comisia Judeţeană de Atletism Suceava, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Clubul Sportiv Municipal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava