• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La mijloc de februarie, te așteptam la Cupa Dorna Medical la schi alpin și snowboard! Participarea e gratuită, iar premiile – de peste 20.000 de lei!

De Ziua Îndrăgostiților, Dorna Medical vă invită pe pârtie! Participă și tu la Cupa Dorna Medical la schi alpin și snowboard, ediția a patra, și poți câștiga premii în valoare de 20.000 de lei. Dorna Medical organizează și în acest an Cupa Dorna Medical, în zilele de 14 și 15 februarie. Competiția, adresată tuturor pasionaților de sporturi de iarnă, va avea loc în cadrul evenimentelor derulate de Primăria Vatra Dornei, Serbările Zăpezii.

Ca și în anii trecuți, concursul se va desfășura pe Pârtia Veveriţa din Vatra Dornei, cu o lungime de 800 de metri și un grad mediu de dificultate. Vârsta minimă de participare este de patru ani, iar competiția nu impune o limită pentru seniori. Pentru al patrulea an consecutiv, scopul acestui concurs este promovarea sănătății prin sport.

Vă puteți înscrie gratuit pe pagina de Facebook Dorna Medical, unde detaliile legate de concurs sunt actualizate permanent.

Partenerii principali ai acestui eveniment sunt Kaban și Apres Ski Dorna. În plus, Dorna Medical a pregătit foarte multe surprize pentru participanți!

„Acest proiect, Cupa Dorna Medical la schi alpin și snowboard, este unul de suflet și sperăm să atragem tot mai mulți oameni, să promovăm, prin ceea ce facem, sănătatea prin sport. De la un an la altul, numărul participanților a crescut semnificativ, un indicator care ne-a impulsionat să continuăm. Pe de altă parte, având în vedere profilul companiei noastre, ne mândrim cu faptul că prevenția medical este una dintre mizele noastre, pe lângă diagnosticare, investigare și tratament”, a declarat Roman Boca, manager Dorna Medical.

De Ziua Îndrăgostiților, veniți alături de noi la cea mai tare competiție sportivă a anului din Vatra Dornei! Vă așteptăm!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava