Concert pascal
MOPAN Suceava

Uitând puţin de marile competiţii sportive de performanţă, de eforturile depuse acolo, de patimile pe care le degajă, ne-am îndreptat spre un mic eveniment care animă în fiecare an o comunitate mică din judeţul Suceava. Nu este o întrecere care zgândăreşte orgolii, ci doar ceva palpitaţii pentru veterani şi puţine lacrimi pentru cei mai mici.

Cupa Generaţiilor care are loc la Ştirbăţ, comuna Udeşti, a ajuns deja la cea de-a patra ediţie şi a adunat la start reprezentanţii a opt familii. Organizată de comunitatea locală cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Suceava, ea s-a dorit a fi un mod de relaxare şi de petrecere într-un mod activ a timpului liber într-o atmosferă de familie care a adunat la start competitori de la 4 la 87 de ani, de la nepoţei, la bunici. Cei 40 de participanţi s-au întrecut la minifotbal, tenis de masă, şah, table şi jocuri distractive.

Au răspuns prezent în acest an opt familii, Ardelean şi Miu din Arad, Rădulescu şi Juduc din Bucureşti, Tudor din Braşov, Dura şi Irimia din Suceava şi Vasile din Londra (Anglia). Cei mai implicaţi în dispute au fost cei mai tineri care i-au alergat pe cei cărunţi. O parte dintre aceştia din urmă au lăsat-o mai moale la minifotbal, dar s-au revanşat la jocurile mai „statice”. Animaţia a revenit la jocurile distractive care au implicat familiile întregi şi care, ca în povestea cu ridichea uriaşă a depins de aportul tuturor.

Au fost recompensaţi, Tudor Miu la categoria 4-5 ani, Veronica Vasile din Londra, la categoria 6-7 ani, Mara Ardelean din Arad, la categoria 8-9 ani şi Clara Ardelean din Arad, la categoria 10-12 ani. Participanţii au primit diplome, medalii şi cupe, cei în vârstă găsind şi alte satisfacţii mai lumeşti. Cel mai tânăr participanţi a fost Tudor Miu de patru ani, iar cea mai în etate a fost Didina Ciuhodaru de 87 de ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava