MOPAN Suceava

La finele săptămânii au fost programate meciurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal, faza județeană. Meciul cel mai tare s-a disputat între FC Pojorâta și Viitorul Liteni, formații clasate pe primele două poziții în ierarhia la zi a Ligii a IV-a sucevene. Jocul a fost unul deosebit de aprig și s-a încheiat cu victoria la limită a formației oaspete, pregătită de Demis Maranda și Cătălin Holca. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Marian Apostol.
La fel de echilibrată a fost confruntarea Victoria Vatra Moldoviței – Zimbru Siret, tranșată tot în favoarea formației vizitatoare, antrenată de Alin Fercalo, în urma loviturilor de departajare, scor final 4-5, după ce la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc tabela de marcaj indica rezultatul de 0-0. În același mod a acces în semifinale și gruparea Vânătorul Dorna Candrenilor, care a trecut pe teren propriu de Siretul Dolhasca cu 7-6, în condițiile în care după 90 de minute de joc scorul a fost egal, 2-2.
O calificare mult mai facilă a obținut însă Recolta Fântânele, care s-a impus clar, cu 4-1, în fieful celor de la Polul Nord Brodina.
Meciurile din semifinale se vor desfășura în sistem tur – retur, pe 17 aprilie și pe 21 mai. Meciul decisiv pentru desemnarea câștigătoarei Cupei României ediția 2018-2019 va avea loc pe stadionul Areni, pe data de 16 iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava