MOPAN Suceava

Viitorul Liteni s-a calificat în turul II al Cupei României, după ce a trecut, pe stadionul „Ion Pintilescu”, de divizionara a treia CSM Pașcani, cu scorul de 3-0 (2-0), într-un meci contând pentru faza inaugurală a competiției.
Trupa condusă de Demis Maranda a deschis scorul în minutul 36, prin Cristescu, care a marcat după o respingere în lateral a portarului adversar. Revenit în această vară în țară, Tomescu a dublat avantajul gazdelor în minutul 38, după ce a finalizat din 6 metri o centrare venită de pe partea dreaptă. Viitorul a scăpat de orice emoție în privința calificarii în minutul 57, când Petrica Maftei a stabilit scorul final la 3-0 în urma unei acțiuni personale.

Viitorul Liteni: G. Niga – D. Cristescu, Velescu, Duțică, Leuciuc – Maftei, Corban, A. Duman, A. Apostol – Rișcu, Tomescu. Antrenor: Demis Maranda. Pe parcursul meciului au mai intrat în teren: Lucaciu, Bijec și Vîrvarei.
Faza a doua a Cupei României este programată pe 15 august și va reuni la start cele 34 de echipe calificate din faza întâi și 22 de echipe din Liga a III-a. Bucovina Rădăuți, Sănătatea Darabani și CSM Roman sunt posibilii adversari ai Viitorului Liteni.  Foresta va intra în competiție în turul III, pe 29 august.

Cupa României. Viitorul Liteni s-a calificat în turul secund după ce a trecut de CSM Pașcani, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava