Concert pascal
MOPAN Suceava

Finalul anului este, de obicei unul în care atleţii evoluează în sală. Se profită în general de condiţiile meteo pentru organizarea unor competiţii de cros, dar accentul se pune pe concursurile în sală. Una dintre ultimele competiţii ale anului 2012 este „Cupa Sucevei”.
„Programul din ultimele luni ale anului este în general mai sărac şi pentru a putea menţine tonusul sportivilor noştri în perioada de iarnă încercăm să participăm la toate competiţiile care se ivesc. Sportivii de la LPS Suceava, şi nu numai ei, au luat startul în „Cupa României” la cros care a avut loc acum două săptămâni la Băile Felix şi s-au descurcat peste aşteptări. După acest concurs sportivii noştri au participat la «Crosul 15 noiembrie», ediţia a XXV-a, una jubiliară, împlinindu-se 25 de ani de la revolta anticomunistă de la Braşov.
Simona Caziuc a câştigat competiţia la categoria juniori III, iar Ionuţ Bahan s-a clasat al doilea la categoria copii 2. Trebuie să menţionez şi faptul că premierea la această competiţie a fost una deosebită.
Printre ultimele concursuri la care pot participa sportivii noştri este «Cupa Sucevei» care se va disputa în Sala «Areni» la sfârşitul acestei săptămâni. La această competiţie se pare că vor lua startul şi atleţi din Chişinău şi Cernăuţi şi valoarea va fi mai ridicată. Din păcate, din câte ştiu, premiile şi condiţiile de primire vor fi modeste şi de fiecare dată am un sentiment oarecum de jenă, pentru că, de fiecare dată când mergem în Republica Moldova şi Ucraina, suntem primiţi în mod deosebit”, a declarat antrenorul emerit Toader Flămând.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava