Concert pascal
MOPAN Suceava

Aşa ceva, doar la clanul Kardashian mai vezi! Opulenţă – este termenul care ar putea descrie apariţia din aeroport a Anamariei Prodan! Milionara s-a întors zilele trecute din Dubai, alături de Laurenţiu Reghecampf şi de fiul lor. Toţi au etalat haine de firmă de mii de euro, chiar şi căţelul avea zgardă marca Louis Vuitton, potrivit click.ro. Lumea s-a uitat la ei ca la filme străine!

“Am făcut mulţi bani din fotbal. Niciodată nu i-am scocotit. Pe lângă banii pe care îi fac, am şi pierderi enorme, cu antrenorii şi fotbaliştii. Ar trebui să mă întreb câţi bani mi-au rămas, cred că sunt milioane de euro”, a spus Anamaria Prodan la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, potrivit sursei citate.

Drept dovadă, cea mai recentă apariţie a impresarei FIFA poate fi uşor asemănată cu “Kardashian Family”, din America. O astfel de scenă ca în reality-show-ul american vizionat de zeci de milioane de telespectatori s-a desfăşurat săptămâna trecută în aeroportul Otopeni. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au imortalizat câteva scene cu familia Prodan-Reghecampf care s-a întors în România din Dubai, acolo unde au o casă impozantă din curtea căreia se vede lejer celebrul hotel Burj al Arab. Toţi trei, adică Ana, Laurenţiu şi Bebeto, păreau să fi coborât de pe podiumul de modă, nu din avion, pentru că erau îmbrăcaţi în haine de la cele mai exclusiviste branduri internaţionale.

Numai ţinuta Anei a costat 100.000 de euro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cuplul-prodan-reghe-aparitie-de-300000-eu-pana-si-catelul-are-zgarda-louis-vuitton

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava