Concert pascal
MOPAN Suceava

Diferenţa mare de vârstă într-un cuplu poate fi un subiect tabu pentru unii, dar există şi persoane care nu se tem de ea şi care au relaţii reuşite şi de durată în ciuda anilor care îi despart. Click! prezintă câteva cupluri de vedete cu diferenţă mare de vârstă, dar care nu ţin cont de gura lumii.

O dată cosiderat burlacul suprem de la Hollywood, George Clooney este, azi, un familist convins, iar motiv este Amal Alamuddin, avocata cu 26 de ani mai tânără, care i-a devenit soţie. George (60 de ani) şi Amal (44 de ani) s-au cunoscut în 2013, în Como, Italy, la o petrecere organizată de un amic comun. Au ieşit împreună apoi în Londra, oraşul natal al lui Amal.

“Mi s-a părut foarte frumoasă, amuzată şi, desigur, deşteaptă. Ne-am scris mult, am vorbit despre ce se întâmpla în viaţa fiecăruia şi după o vreme a devenit evident că nu suntem doar prieteni”, a povestit George, în 2017, potrivit sursei citate.

Heidi Klum (48 de ani) nu ţine niciodată cont de părerile lumii, aşa că nu ar avea cum să îi pese că unii nu văd cu ochi buni relaţia cu Tom Kaulitz, care este cu 17 ani mai mic. Modelul german şi chitaristul trupei Tokyo Hotel au confirmat relaţia în primăvara lui 2018, cu o apariţie la o petrecere de la Hollywood. Au fost apoi împreună peste tot, la evenimente cu covor roşu şi în vacanţe în Cabo, Mexic. Vorbind despre iubitul său, Heidi nu s-a abţinut din a face declaraţii la superlativ.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cupluri-de-vedete-de-la-hollywood-cu-diferente-589100.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava