MOPAN Suceava

Două săptămâni au mai rămas până la debutul celui de-al doilea sezon din „Insula Iubirii”. Cinci cupluri din 811 înscrise la casting își vor testa relația în Thailanda, iar Click! îţi spune care sunt concurenţii. Fie că sunt împreună de un an sau de aproape zece, cu toții vor să fie mai siguri pe sentimentele lor și pe relația de iubire. Nu mai puțin de 811 cupluri din întreaga țară și-au exprimat dorința de a vedea cât țin la dragoste, dar doar cinci dintre ele au primit biletele de avion spre Thailanda. Click! îţi prezintă cele cinci perechi care vor fi supuse la grele încercări pentru a rămâne împreună.

Alice și Alin sunt împreună de doi ani. „Suntem un cuplu puternic, care a trecut prin multe încercări. Avem încredere unul în celălalt, ne place distracția, suntem deschiși provocărilor și vrem să ne testăm limitele”, dezvăluie ei, conform sursei citate. Înainte de a pleca în Thailanda, Alice i-a promis lui Alin că va fi sinceră ca și până în acel moment și că nu va face nimic din ceea ce ar putea să îl deranjeze. La rândul lui, Alin i-a spus că-i va fi fidel și că prin intermediul acestei emisiuni își vor da seama cum sunt cu adevărat. Rămâne de văzut dacă vor reuși să treacă testul încrederii desfășurat în Thailanda.

Citește articolul complet și vezi și restul cuplurilor care vor participa la emisiune, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cuplurile-care-isi-testeaza-relatia-la-insula-iubirii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava