Concert pascal
MOPAN Suceava

Campania „Toţi pentru curăţenia oraşului” iniţiată de Primăria municipiului Suceava se desfăşoară în ritm accelerat în aceste zile premergătoare Sărbătorilor Pascale. Muncitorii și maşinile operatorului de salubrizare Diasil au împânzit oraşul efectuând lucrări de curăţare şi spălare a trotuarelor şi carosabilului. Operaţiunile au fost coordonate marţi chiar de managerul companiei Diasil, Anton Curelaru. Pe de altă parte, Primăria municipiului Suceava prin Direcţia Domeniului Public a efectuat acţiuni de plantare de copaci în zona străzii Alexandru cel Bun unde a fost prezent şi primarul Ion Lungu.

„Azi suntem pe Alexandru cel Bun unde plantăm aceşti arbori din pepiniera proprie a celor de la Domeniul Public. Discutăm  aici de un număr de 500 de arbori din care 300 de salcâm, 100 de arţari, 100 de vişini ornamentali. De asemenea avem cumpăraţi 2.000 de trandafiri pe care vrem să-i punem pe rondourile de flori în aşa fel încât oraşul să arate cât mai bine”, a spus Lungu.

Lungu: „Eu nu fac nici un exerciţiu electoral ci doar vreau să dau un exemplu de spirit civic”

Ion Lungu a făcut apel către asociaţiile de proprietari să se implice în campania „Toţi pentru curăţenia oraşului” subliniind că el o face de ani de zile dar nu în scop electoral aşa cum afirmă unii ci pentru a da un exemplu de spirit civic.

„Am văzut multe reacţii pe facebook unii înjură alţii apreciază. Eu nu fac nici un exerciţiu electoral ci doar vreau să dau un exemplu de spirit civic şi cred că toţi cetăţenii municipiului Suceava într-un fel sau altul ar trebui să se implice în campania de curăţenie din faţa blocului sau de pe scara proprie a blocului. Aşa e normal primăvara în preajma sărbătorilor de Paşti să reînnoim,să schimbăm, să văruim”, a declarat Lungu. Primarul a dat asigurări că de Paşti municipiul Suceava va fi pregătit corespunzător pentru a-i primi pe turişti.

Curăţenie de Paşti în ritm accelerat în municipiul Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava