Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundaţia „Star of Hope” România, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Suceava și Shopping City Suceava, organizează sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 10:30, în City Gallery din incinta Shopping City Suceava, cursul ,,EDI (Evaluare. Diagnostic. Intervenţie). Metode Aplicative”, care se adresează părinţilor care au copii cu dizabilităţi.

Acest curs reprezintă o continuare a sesiunilor de instruire începute de Fundaţia „Star of Hope” România la solicitarea părinţilor din judeţul Suceava. În cadrul acestei sesiuni va fi abordată tema ,,Metode cognitiv comportamentale la copiii cu dizabilităţi”, prezentată de lector: prof. Sharman Pope (Anglia), urmată de un moment special de întrebări și răspunsuri din partea Fundaţiei „Star of Hope” România, care a atras numeroși specialiști din afara ţării pentru a aduce expertiză și sprijin părinţilor care au copii cu dizabilităţi în zona de nord-est a României.

Această sesiune este oferită gratuit de specialiștii Fundaţiei „Star of Hope” România, părinţilor care au copii cu diferite dizabilităţi. Persoane de contact: Aurora Vatamaniuc, președinte Fundaţia „Star of Hope” România (telefon 0744 506 036), Camelia Topală, asistent social principal (telefon 0740 044 829).
……………………………………………..
Fundaţia „Star of Hope” România este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, bazată pe principii și valori creștine. Este membră în marea familie a organizaţiei Star of Hope International Suedia, care este prezentă în România de mai bine de 25 de ani și are sediul central la Iași. Misiunea Fundaţiei „Star of Hope” România este îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor aflaţi în dificultate, în special a copiilor cu dizabilităţi. De-a lungul celor 25 de ani, fundaţia a reușit să atragă pentru proiectele sociale din România aproximativ 15 milioane de euro, ajutând peste 10.000 de copii abandonaţi să aibă o viaţă mai bună, dar și copii cu dizabilităţi aflaţi în familii cu risc de abandon. Organizaţia a înfiinţat şase centre de zi pentru copii aflaţi în dificultate și pentru copii cu dizabilităţi în vederea recuperării, prevenirii abandonului familial și școlar în regiunea de nord-est a ţării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava