Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Camera de Comerț și Industrie Suceava a anunțat că va organiza, împreună cu firma de consultanță Ascendis, un curs de specializare în domeniul financiar pentru managerii suceveni care nu au pregătire economică. Cursul va avea loc în perioada 30-31 martie 2017, la sediul CCI Suceava. Cursul se bazează pe o simulare de afacere, intitulată „Apples & Oranges”, care este dezvoltată de liderul mondial în învățare experimentală, Celemi. Astfel, participanții la curs vor fi puși în fața unei provocări, și anume să conducă o companie către obținerea maximului de productivitate și profitabilitate. Potrivit organizatorilor, cursul se adresează oricarei persoane care gestionează bugete într-o companie. „Partenerul nostru, Ascendis, este liderul pieței de training din România și ne asigură că participanții la acest curs vor explora relațiile cauză-efect care reglementează situațiile financiare ale unei companii, și vor dezvolta un simț al afacerilor care le va guverna deciziile viitoare, în fiecare zi de lucru”, a declarat președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu.
Cursul va fi ținut de unul dintre consultanții Ascendis, Sorin Păun, acestea având susținute până în prezent peste 100 de astfel de sesiuni de specializare, dar și o importantă experiență de management. În cadrul cursului, participanții vor fi primi informații legate de mai multe teme, respectiv profitul operațional și cel net, impactul discounturilor, previziunile de vânzări, rentabilitatea activelor, optimizarea costurilor directe și indirecte, active și pasive, contul de profit și pierdere și bilanțul contabil.
Înscrierile la curs se pot face până pe data de 24 martie 2017 la CCI Suceava, informații suplimentare putându-se obține la nr. de telefon, 0230-521506 (persoană de contact Carmen Fediuc), sau la adresa de e-mail office@ccisuceava.ro  Locurile se vor ocupa în ordinea înscrierilor, iar în cadrul cursului se va lucra pe o grupă de maxim 16 persoane. Cursul va costa 1.125 de lei, plus TVA, costul conținând, printre altele, materialele și licențele folosite, suportul de curs și diploma de participare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava