Concert pascal
MOPAN Suceava

Un curs românesc despre business creat de către un antreprenor român din județul Botoșani, ajuns să fie recomandat tuturor antreprenorilor de către fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Tânărul care a dezvoltat cursul spune că a insistat mult timp ca cursul său să fie validat de unul dintre cei mai mari antreprenori de pe piață. „Am tradus întreg cursul în engleză special pentru a-l putea trimite marilor antreprenori deoarece îmi doream să fie validat 100% de către ei înainte de a îl comercializa și am avut succes”.

„E un curs foarte bun pentru cei pasionați de business, informația este foarte ușor de accesat în ziua de astăzi de aceea uneori este greu să găsim informații corecte și relevante, recomand cursul tuturor antreprenorilor” – Mark Zuckerberg, fondator Facebook

Cursul este dedicat tuturor persoanelor interesate de tainele antreprenoriatului sau a freelancingului. În curs sunt prezentate informații despre business, technici de vânzare a produselor și a serviciilor. Cursul clarifică o serie de concepte de marketing, metode și strategii pe care ar trebui să le abordeze un antreprenor cel puțin măcar odată în business-ul său. Cursul cuprinde 25 de ore de lecții pe pâine despre antreprenoriat și este disponibil la prețul de 300 RON pentru o perioadă limitată de doar 1 săptămână.

După ce fondatorul Facebook a recomandat cursul antreprenorului roman, acesta a fost cumpărat în doar 2 ore de peste 1000 de persoane și continua să crească vânzările pe zi ce trece.

Cursul „Start in Business” poate fi achizitionat accesand urmatorul link. http://edu.gladiators.ro/startinbusiness/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava