Comenzi MOPAN Suceava

In luna decembrie, Creative Business Management aduce cursul de organizare de evenimente si in orasul Suceava. Aici organizarea de evenimente se va afla in prim-plan, iar cursul acreditat CNFPA va oferi o oportunitate unica de formare tuturor celor care doresc sa lucreze in una din cele mai prolifice industrii.

Training-ul vine in intampinarea celor care doresc sa isi inceapa o afacere sau chiar cariera profesionala in organizarea de evenimente, cu o tematica ce contine cele mai noi tehnici de event management de pe piata si care ofera cele mai eficiente canale de comunicare pentru un eveniment de succes. In plus, cursul este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si este recunoscut de Ministerul Educatiei si Cercetarii si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, iar la finalul programului de formare, fiecare participant primeste un certificat de absolvire care ii va atesta competentele cheie dobandite in urma cursului de organizare de evenimente.

La finalul training-ului, participantii vor sti:

– Sa isi creeze propria echipa de implementare a evenimentului si sa stabileasca elementele de logistica.

– Sa gestioneze intreaga activitate de event planning: coordonarea invitatilor si a speakerilor, relatia cu presa, respectarea programului.

– Sa intocmeasca contracte cu furnizorii si sa creeze un buget al evenimentului.

– Sa utilizeze tehnici de promovare pentru mediatizarea evenimentului.

– Sa realizeze un plan de sponsorizare si parteneriate media.

– Sa evalueze corect rezultatele obtinute in urma desfasurarii evenimentului.

– Sa gestioneze un eveniment online ca modalitate de promovare a afacerii sau a unui eveniment fizic.

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!” In 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Cursul se va desfasura in perioada 13 – 14 decembrie 2012 , pe durata a 2 zile.

Locatia unde se va desfasura cursul se stabileste in functie de numarul de participanti, iar cursantii vor fi informati in prealabil.

Costul formarii de persoana este de 700 lei.

Sunt incluse:

  • Suportul de curs si materialele necesare
  • Diploma de participare Creative Business Management
  • Participarea la examenul de absolvire
  • Diploma acreditata C.N.F.P.A.
  • E-coaching: suport oferit pe e-mail de trainer fiecarui cursant in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor invatate, rezolvarea problemelor intampinate

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la 0733.077.909 sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava